نکات مهم خرید ساج سفری بهمراه قیمت و انواع مدل ها

بدون شک حضور در طبیعت برای همه ما بهترین خاطره های زندگیمان را رقم می زند و باعث ریلکسی افراد می شود ، استفاده از ظروف خانگی در طبیعت منطقی بنظر نمی رسد بنابراین می بایست از ظروف کمپینگ استفاده نمود.
ساج سفری یکی از پرکاربردترین ظروف در کمپینگ وطبیعت به شمار می رود ، ساج سفری در حقیقت ظرفی با دهانه باز است که راحتی با یک پایه که استند نام دارد یا بدون پایه بر روی آتش قرار می گیرد.

ساج سفری کد DF010
ساج سفری کد DF010
  • جنس: تفلون
  • دستگیره: دارد
مشاهده در دیجی کالا

تاریخ ووک یا ساج

ووک به عنوان یکی از همه کاره ترین قالب های پخت در نظر گرفته می شود که برای سرخ کردن هم زده و در دستور العمل هایی مانند کاسه کیموا مرغ لیمویی استفاده می شود. پیشرفت نسبتاً اخیر در ظروف آشپزی ، استفاده از آن را می توان در چین حدود 2000 سال پیش تأیید کرد. با این حال ، مورخان و متالورژیست ها نمی توانند موافقت کنند که آیا در آنجا اختراع شده است ، یا اینکه ووک وسیله ای است که در اصل از فرهنگ های دیگر گرفته شده است.

ساج سفری مدل E103
ساج سفری مدل E103
162,000 تومان
  • جنس: تفلون
  • دستگیره: دارد
مشاهده در دیجی کالا

صرف نظر از کشور مبدأ ، یکی از متداول ترین تابه های آشپزی است که امروزه در سراسر آسیا مورد استفاده قرار می گیرد ، و در حال حاضر در نیمکره غربی نیز به خوبی شناخته شده و مورد علاقه است.

اولین نشانه های وجود ووک مدل های سفالی موجود در مقبره های چینی مجهز به فر برای زندگی پس از مرگ بود ، و باستان شناسی اولین ووک های فلزی را مربوط به دوران سلسله هان ، حدود 200 قبل از میلاد-200 بعد از میلاد ، ثبت کرده است.

اجاق و ساج سفری مدل Bi1460
اجاق و ساج سفری مدل Bi1460
300,000 تومان
  • نوع سوخت: کپسول
  • جنس: فلز
مشاهده در دیجی کالا

از آنجایی که در هند و آسیای جنوب شرقی از تابه هایی با شکل و اندازه مشابه استفاده می شد ، باستان شناسان حدس می زنند که ووک چینی ایده ای است که از مناطق همسایه گرفته شده است. این افراد از سطل های فلزی وارونه استفاده کردند تا بعنوان منقل برای سرخ کردن سریع غذاها – منشاء سرخ کردن هم بزنید.

اولین هدف آن خشک کردن دانه ها بود و بعدها کشاورزان آن را برای پخش و خشک شدن برگهای چای مناسب کردند. شواهدی از برش نازک مواد غذایی ، یک تکنیک آماده سازی در سرخ کردن ، برای اولین بار در اواسط دهه 1200 یافت شد.

ساج سفری مدل E104
ساج سفری مدل E104
182,000 تومان
مشاهده در دیجی کالا

در طول قرن سیزدهم بود که قبایل عشایر آسیای مرکزی قلمرو خود را گسترش دادند.

اکثر آنها برای پذیرش و تطبیق فناوریهای فرهنگهای اطراف که در آنها سفر می کردند بسیار آماده بودند.

ترجمه wok hei به انگلیسی به معنای “تابش حرارتی wok” است ، اما این توضیح کمی کوتاه است. از نظر استعاری ، این “نفس ووک” است ، یا ویژگی ای است که تابه هنگام برآورده شدن شرایط خاصی به دست می آورد ، تقریباً مانند یک ویژگی شخصیتی.

ووک هی

این به طعم دودی مخلوط شده و غلیظی گفته می شود که هنگام سرخ شدن غذا روی حرارت زیاد با مقدار مناسب روغن در یک ووک با پتینه خوب چاشنی منتقل می شود. و برای غذاهای چینی که نیاز به پختن در حرارت زیاد دارند اهمیت بسزایی دارد.

ایجاد wok hei می تواند تلاشی دست نیافتنی باشد و دستیابی به آن اغلب برای سنجش مهارت سرآشپزهای چینی استفاده می شود که ممکن است سالها برای پیشرفت هنر خود صرف کنند.

با این حال ، اگر وقت یا تمایلی برای توسعه مجموعه مهارت های ووک هی ندارید ، هنوز می توانید با یک تابه استاندارد در آشپزخانه خود نتایج رضایت بخشی را بدست آورید.

طراحی و ساخت ساج

امروزه ووک ها در انواع مختلفی از مواد موجود هستند ، اما مدل سنتی ساخته شده از فولاد کربنی بدون روکش هنوز محبوب ترین انتخاب است. این ماده به سرعت گرم می شود ، گرما را به خوبی منتقل می کند ، پوشش نچسب خود را ایجاد می کند و یکی از مقرون به صرفه ترین تولید (و بنابراین خرید) است.
چدن به دلیل حفظ گرما و رسانایی بالای آن یکی دیگر از انتخاب های محبوب است و اگر در چاشنی و نگهداری مراقبت شود ، سطح نچسب را نیز تشکیل می دهد. با هر دو نوع فولاد کربن و چدن ، شستشو با آب و صابون توصیه نمی شود ، زیرا ممکن است پاتین چاشنی را از بین ببرد.

اگر ایده شستن ماهیتابه ها بعد از پخت مشکل ساز نیست ، به جای آن از فولاد ضد زنگ با دیسک یا ساختار سه لایه برای سرخ کردن استفاده کنید. غذاهایتان مانند واک وای با مواد اولیه نخواهند داشت ، اما غذای شما با این وجود خوشمزه خواهد بود. و نظافت مشکلی نخواهد بود.

سایر مصالح برای انتخاب از جمله چدن برقی ، سرامیک ، آلومینیوم آنودایز شده و مواد دارای تفلون یا سایر سطوح نچسب است. با این حال ، این مواد دارای معایب معمول هستند: درمان های غیر چسبنده ممکن است مواد شیمیایی سمی را در دمای بالا آزاد کرده و برای استفاده در ظروف فلزی مناسب نباشند ، و پوشش های سرامیکی می توانند خرد شده و ترک بخورند.

بهترین ساج ها

ووک های ته گرد روی اجاق هایی که می توانند در آنها جای بگیرند بهتر کار می کنند-در چین و برخی دیگر از کشورهای آسیایی ، هر دو اجاق گاز تجاری و مسکونی مجهز به مشعل ووک با BTU بالا هستند.
هنگام تصمیم گیری برای انتخاب نوع ووک ، باید به نوع اجاق گاز مورد استفاده خود توجه کنید. از لحاظ تاریخی ، کوره های چینی از آجر ساخته شده بودند که دارای دهانه هایی در بالای آن است تا ووک مستقیماً روی شعله بنشیند. و حتی امروز ، محدوده گاز چین دارای مشعل های بزرگتری نسبت به غرب است و استفاده از تابه های ته گرد را آسان می کند.

اگر اجاق گاز دارید ، ماهی تابه ای با ته گرد یا کف تخت کار می کند. اما ، اگر محدوده الکتریکی یا القایی دارید ، سبک کف صاف بهترین کار را می کند زیرا مستقیماً روی عنصر قرار می گیرد و نیازی به پایه حلقه ای را از بین می برد.

اندازه نسخه های خانگی از 10 ″ تا 16 ″ است و اندازه 14 برای تهیه بیشتر غذاها برای یک خانواده معمولی مناسب است.

صرف نظر از مصالح به کار رفته در ساختمان ، شکل ، قطر و ارتفاع را باید در نظر گرفت – یعنی خواص مقعر آن. بیش از حد عمیق گرما را در چاه یا پایین حفظ می کند و انتقال حرارت به طرفین ناکافی است.

اگر بیش از حد کم عمق باشد ، توانایی پرتاب و جابجایی غذاها به طرفین را از دست می دهید و سطوح قابل اجرا را از دست می دهید. بنابراین ، به دنبال ویژگی های گلدلیک حداقل 5 اینچ برای کف صاف و عمق 4 اینچ برای تابه ای به قطر 14 اینچ باشید.

لوازم جانبی و لوازم جانبی

برخی از ووک ها به صورت جداگانه به فروش می رسند ، در حالی که برخی دیگر در یک مجموعه با درب ، حلقه مشعل ، کاردک نازک فلزی (چوان) ، ملاقه ، سینی بخارپز و غیره عرضه می شوند.

1-یک ماده را انتخاب کنید.

ووک ها از چندین ماده مختلف ساخته می شوند ، اگرچه ووک سنتی از چدن ساخته شده است. هر ماده مزایا و معایب خاص خود را دارد. هر نوع ووک برای نیاز به سرخ کردن ، بخارپز یا سرخ کردن شما مناسب است ، به جز تفلون ، که نباید برای سرخ کردن استفاده شود. مواد مختلف ووکس عبارتند از: [1]
چدن. این مواد سنتی است. این نوع ووک زمان بیشتری برای گرم شدن می برد ، اما غذا را به طور مساوی می پزد و گرما را برای مدت بیشتری حفظ می کند. آهن یک انتخاب محکم است ، اما معایبی نیز دارد. چگالی چدن به راحتی زنگ می زند ، بنابراین قبل و بعد از استفاده باید آن را با دقت خشک کنید. همچنین توصیه می شود از پختن غذاهای اسیدی و سبزیجات در این نوع ووک خودداری کنید.
ووک آلومینیومی. واک های آهنی ضخیم و سنگین هستند ، اما ووک های ساخته شده از آلومینیوم سبک و نازک هستند. آلومینیوم رسانای خوبی برای گرما است ، اما گرما را به خوبی حفظ نمی کند. همچنین دوام آن به اندازه ووک آهنی نیست.

2-تفلون ووک

یک تفلون یا نچسب ووک برای بخارپز کردن ، دم کردن و جوشیدن ایده آل است. اگر قصد سرخ کردن یا سرخ کردن غذا را دارید از این نوع ووک استفاده نکنید زیرا پوشش نچسب در دمای بالا به داخل غذا می افتد.
فولاد کربن. این احتمالاً توصیه شده ترین نوع ووک است. این معمولاً ارزان ترین انتخاب است و با دوام ترین است. ووک فولادی کربنی نیز به سرعت و به طور مساوی گرم می شود و در صورت مراقبت مناسب تقریباً یک سطح نچسب است.

در مورد پایین تصمیم بگیرید. ووک هایی با ته گرد سنتی و رایج ترین هستند ، اما در سال های اخیر کف های تخت معرفی شده است. اگر روی اجاق گاز آشپزی می کنید ، ته گرد ایده آل است. ووک های ته تخت برای اجاق های برقی ساخته شده اند. اگرچه انتخاب بستگی به طعم و نوع اجاق گاز دارد ، اما بیشتر آشپزها هنوز توصیه می کنند که در صورت امکان از ته گرد استفاده کنید.
غذا با ووک ته تخت راحت تر می سوزد زیرا گرما بیشتر در کف تابه توزیع می شود.
استفاده از کاردک روی تابه با کف گرد راحت تر است.

3-اندازه ای را تعیین کنید.

اندازه ووکی که انتخاب می کنید بستگی به میزان افرادی دارد که می خواهید تغذیه کنید. به طور معمول ، یک ووک با قطر 14 اینچ در اندازه خانواده است. برای سفر ، ووک ها به اندازه 8 اینچ می آیند. ووک همچنین می تواند به اندازه 79 اینچ باشد ، اما ووک های این اندازه معمولاً فقط در رستوران ها استفاده می شوند.

4-یک نوع دسته انتخاب کنید.

دسته های مختلفی وجود دارد ، اما همه آنها یک هدف را ارائه می دهند. از دسته ها برای بلند کردن واک از مشعل استفاده می شود. ووکهایی وجود دارند که دارای دو حلقه در هر طرف به عنوان دسته ، دسته فلزی یا چوبی بلند و دسته هایی هستند که از یک طرف دارای چوب بلند و از طرف دیگر دارای حلقه فلزی هستند. نوع دسته ای را که براحتی می توانید بلند کنید انتخاب کنید.
ساده ترین نوع دسته در نظر گرفته می شود که یک چوب بلند در یک طرف و یک حلقه در طرف دیگر باشد.
سرآشپزها معمولاً از یک دسته بلند برای پرتاب آسان استفاده می کنند

 

در مورد روش خرید تصمیم بگیرید. اکثر کتابهای آشپزی توصیه می کنند که برای خرید ووک به نزدیکترین محله چینی ها بروید. این ووک ها معمولاً ارزان و بادوام هستند. اگر رفتن به محله چینی ها ممکن نیست ، گزینه های دیگری نیز وجود دارد. می توانید با یک بخش آشپزی ، یک فروشگاه تخصصی آشپزی به یک فروشگاه بزرگ بروید ، یا می توانید آن را از طریق اینترنت خریداری کنید.
اگر ووک را از اینترنت خریداری می کنید ، مطمئن شوید که یک وب سایت قانونی انتخاب کرده اید. همچنین اطمینان حاصل کنید که مطالب و بررسی ها را بررسی کنید.
اگر به دنبال نوع خاصی از ووک هستید قبل از رفتن به فروشگاه به فهرست آنلاین مراجعه کنید.

قیمت

محدوده قیمت را انتخاب کنید. خوشبختانه بالاترین میزان مصرف ووک ها کمترین هزینه را دارند. ووکس هایی که در محله چینی ها خریداری می شوند معمولاً حدود 7 دلار هستند. در جاهای دیگر ، می توانید یک ووک خوب و بادوام با قیمت حدود 30 دلار پیدا کنید. ووکس می تواند تا 200 دلار یا بیشتر قیمت داشته باشد ، اما هزینه این مقدار معمولاً ضروری نیست

وزن و دوام

دوام و وزن را بررسی کنید. اگر شخصاً ووک خریداری می کنید ، کیفیت و وزن آن را بررسی کنید. در صورت امکان ، ووک را در دست بگیرید و کمی روی آن فشار دهید. اگر فلز آلومینیوم باشد ، فلز باید بسیار کم تسلیم شود ، اما معمولاً به هیچ وجه نباید تسلیم شود. ووک را بردارید تا مطمئن شوید وزن شما زیاد بلند نمی شود. [8]
در نظر بگیرید که ووک با غذا در آن سنگین تر خواهد بود.

لوازم جانبی

4لوازم جانبی بخرید.

بسیاری از ووک ها با برخی لوازم جانبی در جعبه عرضه می شوند ، اما لوازم جانبی معمولاً ضعیف هستند و به خوبی ساخته نشده اند. برای استفاده بیشتر از ووک ، باید لوازم جانبی خریداری کنید. لوازم جانبی لازم برای خرید عبارتند از:
یک جلد گنبدی.
دو اسپاتول چینی دسته بلند
ملاقه چینی کم عمق با یک کاسه بزرگ. این می تواند فلزی یا چوبی باشد.
لوازم جانبی اختیاری عبارتند از چوب چوب پخت و قفسه بخارپز (فلزی ، چوبی یا بامبو).

خرید حلقه ووک

خرید حلقه ووک از حلقه ووک برای بالا بردن ته تابه دور از حرارت استفاده می شود. برخی از ووک ها دارای حلقه هستند ، اما اغلب آنها حلقه ندارند. حلقه های ووک برای ووکهای ته گرد مورد نیاز است ، اما برای ووکهای ته تخت لازم نیست. حلقه ها معمولاً برای اجاق گاز مورد نیاز هستند ، اما برای اجاق های برقی نیز توصیه می شود که ووک را کمی بالاتر از سیم پیچ بردارند.
دو نوع حلقه مختلف وجود دارد. یکی با فلز ضخیم با دو طرف باز و نوع دیگر از فلز محصور با سوراخ های کوچک برای تخلیه ساخته شده است. اولی برای اجاق گاز مناسب تر است و دومی برای اجاق های برقی مناسب است.
حلقه های ووکس در اندازه ها و عمق های مختلفی وجود دارند. یکی را انتخاب کنید که بیشتر مناسب مشعل شما باشد. ممکن است قبل از خرید حلقه ووک نیاز به اندازه گیری مشعل خود داشته باشید.
توصیه می شود یک حلقه ووک اضافی برای ووک های ته گرد بخرید تا بعد از برداشتن از اجاق بر روی پیشخوان قرار گیرد.

انواع استند سفری مناسب کوهنوردی و کمپینگ:

1. استند و ساج سفری: استند و ساج سفری دارای یک سه پایه و یک عدد ساج است مه به استند وصا می شود. 2.این مدل نیز دارای دو نوع مختلف با پایه معمولی و پایه تاشو است. پایه تاشو بسیار کوچک می شود وبطوری که براحتی در کوله پشتی شما جا میگیرد.

3. استند و ساج و کتری سفری: این استند در واقع همان مورد بالاست که یک کتری هم علاوه بر موارد فوق بهمراه دارد و دمنوش و آب جوش با یک محل برای قرار گرفتن کتری سفری روی استند به آن اضافه شده است.

4. استند سفری منقل‌دار: این استند می‌تواند همان نمونه اولی که شامل استند و ساج است باشد و هم می‌تواند شبیه نمونه دوم یعنی دارای ساج و کتری سفری باشد. یعنی میتوان قابلمه را هم به آن اضافه کرد

5.استند و ساج گریل سفری: دراین نوع تابه ها استفاده از روغن به حداقل می رسد و شما می توانید رژیم غذایی خود را نیز در سفر حقظ نمایید این تابه توسط افرادی که رژیم کاهش وزد دارند بسیار مورد استفاده قرار میگیرد و از استقبال فروش بی نظیری نیز برخوردار بوده است

 

  • نحوه نمایش محصول ها
استند و ساج سفری کد JZ31
استند و ساج سفری کد JZ31
132,000 تومان
  • جنس: فلز
  • دستگیره: ندارد
مشاهده در دیجی کالا
ساج سفری مدل E102
ساج سفری مدل E102
164,000 تومان
  • جنس: تفلون
  • دستگیره: دارد
مشاهده در دیجی کالا
استند و ساج سفری مدل 69820
استند و ساج سفری مدل 69820
460,000 تومان
  • نوع سوخت: زغال
  • جنس: فلز
  • دستگیره: دارد
مشاهده در دیجی کالا
ساج سفری مدل 02
ساج سفری مدل 02
125,000 تومان
  • جنس: آهن
  • دستگیره: دارد
مشاهده در دیجی کالا
استند و ساج سفری کد CP80
استند و ساج سفری کد CP80
320,000 تومان
  • جنس: فلز
  • دستگیره: دارد
مشاهده در دیجی کالا
ساج سفری مدل E104
ساج سفری مدل E104
182,000 تومان
مشاهده در دیجی کالا
ساج سفری مدل 03
ساج سفری مدل 03
199,000 تومان
  • دستگیره: دارد
مشاهده در دیجی کالا
ساج سفری مدل 01
ساج سفری مدل 01
145,000 تومان
  • جنس: آهن
  • دستگیره: دارد
مشاهده در دیجی کالا
اجاق و ساج سفری مدل Bi1460
اجاق و ساج سفری مدل Bi1460
300,000 تومان
  • نوع سوخت: کپسول
  • جنس: فلز
مشاهده در دیجی کالا
ساج سفری مدل E103
ساج سفری مدل E103
162,000 تومان
  • جنس: تفلون
  • دستگیره: دارد
مشاهده در دیجی کالا
ساج سفری مدل دسته دار
ساج سفری مدل دسته دار
199,000 تومان
  • جنس: فلز
  • دستگیره: دارد
مشاهده در دیجی کالا
استند و ساج سفری مدل SAM
استند و ساج سفری مدل SAM
340,000 تومان
  • جنس: فلز
مشاهده در دیجی کالا
ساج سفری مدل A38
ساج سفری مدل A38
230,000 تومان
  • جنس: تفلون
  • دستگیره: دارد
  • فندک: ندارد
مشاهده در دیجی کالا
ساج نان پزی مدل SA 1
ساج نان پزی مدل SA 1
350,000 تومان
  • نوع سوخت: زغال
  • فندک: ندارد
مشاهده در دیجی کالا
ساج سفری کد 001
ساج سفری کد 001
189,000 تومان
  • جنس: فلز
مشاهده در دیجی کالا
ساج سفری کد DF010
ساج سفری کد DF010
135,000 تومان
  • جنس: تفلون
  • دستگیره: دارد
مشاهده در دیجی کالا
ساج کد 33
ساج کد 33
199,000 تومان
  • نوع سوخت: زغال
  • جنس: فلز
  • دستگیره: ندارد
مشاهده در دیجی کالا
ساج سفری کد DF030
ساج سفری کد DF030
299,000 تومان
  • جنس: فلز
  • دستگیره: ندارد
مشاهده در دیجی کالا
اجاق و ساج سفری مدل Medi01
اجاق و ساج سفری مدل Medi01
216,000 تومان
  • نوع سوخت: کپسول
  • جنس: فلز
  • دستگیره: ندارد
  • فندک: ندارد
مشاهده در دیجی کالا

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید