مهمترین مرحله برای تهیه کیک های مناسب انتخاب قالب مناسب کیک است. برای خرید انواع قالب های مناسب ، باید نقش مواد مختلف را در به دست آوردن بافت و طعم خوب در هر چیزی که می پزید ، درک کنید.
در مورد قالب ها و قالب های کیک گزینه های بسیار زیادی وجود دارد. این مهم است که بدانید کدام نوع برای شما مناسب تر است و کدام را باید بخرید. ما قصد داریم در مورد انواع قالب کیک و کاربردهای آنها در آشپزخانه دسر صحبت کنیم. بیایید شروع کنیم.
مهمترین مرحله برای تهیه کیک های مناسب انتخاب قالب و قالب مناسب کیک است. برای خرید انواع قالب های مناسب ، باید نقش مواد مختلف را در به دست آوردن بافت و طعم خوب در هر چیزی که می پزید ، درک کنید.
در مورد قالب ها و قالب های کیک گزینه های بسیار زیادی وجود دارد. این مهم است که بدانید کدام نوع برای شما مناسب تر است و کدام را باید بخرید. ما قصد داریم در مورد انواع قالب کیک و کاربردهای آنها در آشپزخانه دسر صحبت کنیم. بیایید شروع کنیم.
انواع قالب های کیک
ابتدا باید بدانیم قالب کیک از چه موادی ساخته شده است. 5 نوع اصلی وجود دارد:
آلومینیوم
نچسب
سیلیکون
شیشه
بپزید و سرو کنید
قالبهای کیک آلومینیومی
قالبهای کیک آلومینیومی متداول ترین و پرکاربردترین هستند. آنها مقرون به صرفه و با دوام هستند. قالبهای آلومینیومی نچسب نیستند بنابراین چرب کردن قلع بسیار ضروری است. به دلیل ماهیت فلزی خود ، گرما را نیز به خوبی هدایت می کند و اجازه می دهد تا حتی دسر شما گرم و پخته شود. اگر مبتدی هستید و به دنبال سرمایه گذاری در قالب پخت هستید ، قالب پخت آلومینیوم یک انتخاب عالی است!
تابه های غیر چسبنده
ماهی تابه های نچسب یکی دیگر از گزینه های عالی است. معمولاً در داخل آنها روکش خاکستری یا مشکی دیده می شود. حتی قالب های نچسب قبل از اینکه خمیر خود را بریزید ، نیاز به کمی چرب شدن دارد. این نسخه نسبتاً بهتر از آلومینیوم است. به دلیل پوشش نچسب آنها ، مراقبت بهتری از آنها لازم است. هنگام تمیزکردن این قالب ها باید مراقب استفاده از مواد کمتر خشن باشید وگرنه روکش نچسب از بین می رود. همچنین ، اینها در مقایسه با تابه های آلومینیومی بسیار گرانتر هستند.
قالب های سیلیکون
قالب های سیلیکونی دارای قابلیت منحصر به فرد و قابل انعطاف هستند. آنها نیازی به چربی ندارند و کاملاً در فر و فریزر سالم هستند. آنها برای دسرها و موس های منجمد که به راحتی می توانید آنها را از قالب های سیلیکونی رها کنید ، بهترین عملکرد را دارند.
با این حال ، من دوست ندارم از قالب های سیلیکونی برای پخت استفاده کنم زیرا نه لبه های تمیز و نه رنگ قهوه ای طلایی زیبا روی دسرهای پخته شده شما وجود دارد.
قالب های شیشه ای
قالب های شیشه ای نیز به راحتی در دسترس هستند ، اما در اندازه های استاندارد صنعتی مانند 6 اینچ یا 8 اینچ وجود ندارند. هر مارک نسخه خاص خود را می سازد و شکل ها نیز متفاوت است. شیشه بهترین رسانای گرما نیست بنابراین قالب ایده آل برای پخت نیست ، اما چیزی است که همه ما می توانیم از آن برای پخت کیک و پودینگ در مایکروویو و حتی فر استفاده کنیم.
آخرین نوع آن قالب های پخت و سرو است. اینها در واقع از کاغذ درجه مواد غذایی ساخته شده اند که برای اجاق گاز مناسب است. اینها قالب های یکبار مصرف هستند و هنگام استفاده از قالب های پخت و سرو ، نیازی به جدا کردن کیک نیست.
حتما مطالعه نمایید : سبد پیک نیک با کیفیت
انواع قالب های کیک
حالا که مواد را پوشانده ایم ، اجازه دهید به انواع قالب های کیک نگاه کنیم-
تابه های کیک گرد
برای پخت ، رایج ترین قالب کیک گرد است که عملاً می توانید از آن برای هر چیزی استفاده کنید ، اما مخصوص کیک! قوطی های پخت گرد نیز دارای ارتفاعات مختلفی هستند. می توانید قالب گرد عمیق تری بخرید و چندین لایه کیک از آن تهیه کنید! اگر مبتدی هستید ، به یک قالب پخت گرد 6 اینچی یا 7 اینچی نگاه می کنید.
قالب ها و قالب های کیک
قالب های کیک مربع
قالب کیک مربعی ، که بیشتر برای کیک های براونی استفاده می شود ، یک قالب مربع یک قالب پخت ضروری است. همچنین می توانید از آنها برای تهیه مقداری شکلات یا تعدادی تخته بدون پخت استفاده کنید. از همه جهت مساوی هستند ، به شما این امکان را می دهند که مقدار مناسب هر چیزی را که برای آنها استفاده می کنید داشته باشید. اندازه ایده آل اگر مبتدی هستید 6X6 ، 8X8 اینچ یا 9X9 اینچ است.
تابه های کیک BUNDT
قالب کیک bundt به تنهایی خاص است و تنها دلیل مالکیت یا سرمایه گذاری در قالب کیک Bundt این است که چقدر زیبا دسرهای شما را درست می کنند. قالب های کیک Bundt دارای یک مرکز بیرون زده هستند. این بدان معناست که کیک شما دارای یک سوراخ در وسط است. بسته به نوع قالب کیک bundt که انتخاب می کنید- با وسط بیرون زده گسترده تر یا با طرح لبه متفاوت ، همه قالب های کیک bundt در طرح نهایی کیک متفاوت هستند. من شخصاً Bundt Pan پیچیده خود را از Nordic Ware دوست دارم.
قالب مناسب کیک
یکی از موارد مورد علاقه من ، قالب نان به شما امکان می دهد یک کیک شبیه نان نان داشته باشید. ایده آل برای برخی از نان های موز خوشمزه و بدیهی است که برای نان ها و حتی بابکا ، اگر شروع کار را به صورت مبتدی شروع می کنید ، یک قلع نان حتماً باید داشته باشید!
قالب های فنری
یکی از مفیدترین قالبها باید قالبهای متحرک فنری باشد. من تعداد زیادی کیک پنیر و موس در قالب های قابل جابجایی پخته ام و معتقدم برای این دسرها ، آنها بهترین هستند. برخی از قالب های قابل جدا شدن با پایه دارای اهرمی در کنار قالب هستند که به تنظیم ، رهاسازی و یخ زدن پایه شما کمک می کند. برخی دیگر فقط یک پایه متحرک دارند که به راحتی می توانید کمی فشار دهید تا دسر شما آزاد شود. انتشار هر نوع دسر را که در آن بپزید یک فرایند فوق العاده آسان می کند. من شخصاً به پخت در قالب های آلومینیومی پخت می کنم.
حلقه های بطری
حلقه های بی ته یکی دیگر از مناطق وسیع است که در آن همه شکل های قالب پخت را می بینید ، اما بدون پایه. اینها برای چیزهایی مانند کیک هایی که در آنها کتک زدن نقش دارد و برای مواردی مانند رول دارچین که خمیر فقط نیاز به حمایت حلقه دارد تا شکل خود را حفظ کند ، بسیار مفید است. اینها در آمازون بسیار رایج است و به شما امکان می دهد وعده های غذایی تک را تهیه کنید زیرا در اندازه های کوچک 2 اینچ موجود است.
حتما مطالعه نمایید : خرید فندک